2012. július 19., csütörtök

Angel: Strange ("Dogs unleashed" - Projekt)

Sziasztok! A csoport második projektje nem aratott túl nagy sikert - olyan értelemben, hogy sajnos csak egyetlen mű született hozzá. De semmi probléma, mert ez a mű egyszerűen fantasztikus :D Mindenkinek jó olvasást hozzá, nagyon jó! *-*



"Dogs Unleashed" - Projekt





Angel: Strange


Strange

- Bill! – kiáltott bele egy ideges férfihang a telefonba. – Azonnal gyere ide!
- Már itt vagyok. – lépett be a fekete fiú a hatalmas irodába és helyet foglalt a fekete bőrkanapén.
- Újabb megbízásod van. – biccentett a férfi a dohányzóasztal felé.
Bill játszi könnyedséggel kapta fel a mappát, amin maga is csodálkozott. Hiába hordta már évek óta a metál karvédőket, a finomabb mozdulatok még akkor is nehezen mentek benne.
A középkorú férfi, szúrós szemekkel figyelte amint Bill átfutja az aktát. A nyakkendője szorította a nyakát és legszívesebben már otthon lett volna, de nem hagyhatott félbe egy ilyen fontos megbízást.
Bill lassan futotta át az irományt. Minden szavát memorizálta, ami az agyában lévő michrochippek lévén könnyen ment.

- Tom Kaulitz-Trümper… - lehelte alig hallhatóan maga elé Bill.
- Mondtál valamit? – nézett fel a kávéjából David.
- Elég bűnöző pofája van. – fintorgott a fekete.
- Minden áldozatodra ezt mondod. – mosolygott a férfi.
- Ne hívd őket áldozatoknak. – dobta a mappát az asztalra a fekete. – Ők bűnözők. Megérdemlik a halált. De akiket megöltek… - sóhajtott Bill.
- Indulnod kéne. – nyugtalankodott a férfi. – Lassan besötétedik.
- Rendben. – indult kifelé a fiú.
- És Bill… - szólt utána David.
- Igen? – fordult vissza az említett.
- Légy óvatos! Tom kemény ellenfél. Akár meg is ölhet. – a fekete bólintott majd elindult a szobája felé.
***
Fél órával később, pár fegyver kíséretében elhagyta a GNP Kutatólabor és Irodaház területét. Ahogy befelé haladt a városba furcsa gondolatok öntötték el az agyát:
- Tom. Tom Kaulitz-Trümper. Annyira ismerős ez a név. Hol hallottam már? A tévében? Nem. Az újságban olvastam? Á, ott se. De akkor honnan? Honnan ilyen ismerős? És egyáltalán miért foglalkoztat ez engem? Hiszen ő is csak egy rohadék, aki megkeserítette több család életét is. Felfordul tőle a gyomrom…
Ahogy a gondolataiba merült, nem is vette észre, hogy megérkezett. Mivel se lakcím, se semmi más nem volt megadva Tom aktájában, úgy gondolta a legegyszerűbb, ha Los Angeles legfelkapottabb szórakozóhelyén kezdi a keresést a Vegas Hol-ban.
Egy héten keresztül, minden este más-más szórakozóhelyen lébecolt 9-től egészen hajnali 4-ig, de soha nem akadt Tom nyomára. Mivel a GNP több embere is rá volt állítva a célszemélyre ezért folyamatosan kapta az információt a többiektől, de semmi. Olyan volt mintha Tom bujkálna előlük. Mintha előre tudná a lépéseiket, és ez frusztrálta a fiút. Nagyon is.
A szorult helyzetük a második héten sem enyhült. David már a plafonon volt, és az igazgatótanács napokon keresztül tárgyalt ennek a költséges „projektnek” a befejezéséről, ám a fekete nem adta fel a reményt. Ő hitt abban, hogy meg tudja találni Tomot. Érezte, hogy ott van valahol a közelében, csak meg kell őt találnia.
Egy este mikor ismét a Vegas Hol háta mögötti sikátorból figyelt, egy lány állt elé. Alacsony, rövid barna hajjal és zöld szemekkel.
- Mit szeretnél? – kérdezte a fekete mosolyogva. Bár a teste egy részét már robotizálták, mint az agyát is amiben michrochippek voltak, ő ember maradt.
- Egy srác azt mondta, hogy vigyelek oda hozzá. – mondta lazán a csaj, sőt kissé talán undorodva is.
- Oké. – indult el a lány után. Billnek mindig megérezte a legapróbb veszélyt is és azonnal tervet kovácsolt, ám azon az estén ez a bizonyos reflex nem működött. A lábai remegtek, a torka kiszáradt és a szíve eszeveszett dobogásba kezdett, ha arra gondolt, hogy talán Tommal fog találkozni.
- Hát itt lennénk. – mondta a lány majd búcsút intett és otthagyta a kissé rémült fiút.
Bill óvatosan a kilincsre helyezte a kezét, mintha az, ha megijed el tudna rebbenni onnan. Vett egy mély levegőt és benyitott.
A szobában félhomály uralkodott, ám a fiú tökéletesen látott mindent. A helységben egy állólámpa volt, egy fekete dohányzóasztal és egy szintén fekete bőrkanapé. A kanapén pedig…
- Tom… suttogta maga elé Bill rekedt hangon, és erőtlenül, amitől ő is megijedt.
Úgy tűnt a férfi elaludt. A fekete lassan közelebb lépkedett hozzá, majd megállt előtte és alaposan szemügyre vette. A férfi haja fekete volt, afrofonatokkal. A ruhája szintén fekete mintha csak készült volna valamire. Talán a halálra? Bill nem tudta, csak egy dolog járt a fejében. Megérinteni Tom gyönyörű arcát. Azt az arcot, ami egész más volt akkor, mint a fényképen. Olyan lágynak tűnt, törékenynek. Óvatosan a fiú fölé helyezkedett, és mintha az afrofonatos csak erre várt volna. Kinyitotta mélybarna szemeit és egy pisztolyt szegezett a feketére.
- Neked soha nem mondták, hogy vigyázz? – kérdezte ravasz mosollyal és meg akarta húzni a ravaszt, de nem tudta. A fegyver kiesett a kezéből és csak nézett mikor Bill puha ajkai az övéhez értek.
A két fiún mintha csak elektromos áram suhant volna végig, úgy lökték el a másikat és ugrottak a kanapé két végbe.
Percekig nem szóltak egymáshoz csak nézték a másikat döbbenettel. Mintha csak a számítógépen rakták volna be az arcukat egy képszerkesztőbe ahol hajat, ruhát, sminket lehet rakni az emberre.
- Te, hogy kerülsz ide? – Tom hangja gyengéd lett.
- Te hívtál ide. – Bill nem értett semmit.
- Nem. – rázta meg a fejét az afrofonatos és egy képet vett elő a zsebéből, amit odadobott Billnek. A képen két kisgyerek volt. Nagyjából 2-3 évesek lehettek. – Az egyik én vagyok. A másik pedig…
- Én… - Billben fejében emlékek hada jelent, meg amitől enyhén sokkos állapotba került. A szeme előtt színes voltok villogtak, hányingere lett, majd lassan elsötétült a világ.
***
A nagy gyönyörűen ragyogott odakint mikor a fekete nyitogatni kezdte a szemeit. Az erős fény bántotta őt így a szeme elé rakta a kezeit, hogy valamennyire fel tudja mérni a terepet. Egy hatalmas franciaágyban feküdt. Körülötte piros díszpárnák, néhányon arany hímzéssel. A falak bézs színűek voltak. A függöny szintén ilyen színű és a sötétítő piros. Bill az egyik fotelban felfedezte a ruháit majd meglepetten vette észre, hogy rajta egy hatalmas fekete póló van. Össze volt zavarodva, s ahogy az emlékek ismét elöntötték az agyát megszédült.
Eltartott egy darabig mire ismét teljesen tisztán tudott gondolkodni és már nem kínozta a szédülés és a hányinger óvatosan feltápászkodott és az ablakhoz ment. Vagyis ő annak vélte az erkélyajtót, amin ki is lépett. Fintorgott, ahogy a hideg beton hozzáért a talpához, de a napsütés melege kárpótolta.
Tekintete végigsiklott a hatalmas kerten, amiben Tom játszott egy fekete fehér kutyussal. Bill szívét megmelengette a látvány. Mosolygott. Ez volt az egyik tett, amit szinte soha nem követett el.
- Szia! – intett neki Tom is mosolyogva.
- Szia! Hol vagyok?
- Nálam. – az afrofonatos lehajolt a kutyához. és megsimogatta. – Mindjárt megyek.
- Oké. – Bill leült az erkélyen lévő padra és tovább gyönyörködött az őt körülvevő világban. Vagyis gyönyörködött volna, ha észre nem veszi a csuklóján lévő, óra alakú kommunikációt, készüléket. Levette magáról és pár gombnyomás után a szerkezet kijelzője elsötétült.
- Kérsz valamit? – ült le mellé Tom.
- Nem, köszönöm. – rázta meg a fejét óvatosan Bill. – Kérdezhetek valamit?
- Persze.
- Miért hoztál ide? – szemébe könnyek akartak gyűlni, de sikerült visszatartania őket. – Veszélyt jelentek a számodra.
- Tudom. – Tom, öccse kezére tette a sajátját. A fekete reflexszerűen el akarta húzni, de az afrofonatos nem engedte. – De nem érdekel.
- Mert hasonlítok rád, és mert úgy gondolod, én vagyok az elveszett ikertestvéred?
- Nem csak azért. – Tom óvatosan hajolt a fekete ajkaihoz és megcsókolta.
Most Bill nézett nagy szemekkel, de lassan lecsukta pilláit, és szenvedélyesen csókolt vissza. A tér és az idő abban a percben ismeretlen fogalommá vált a testvéreknek. Csak a másik létezett számukra és valami egész furcsa dolog. Nem tudták milyen a másik mégis úgy érezték tudják már az egész életútját.
- Ezt nem szabadna. – mondta Bill lihegve mikor elváltak egymástól.
- Miért nem?
- Mert a testvéred vagyok… - mondta a fekete és a betont kezdte fixírozni.
- Nem érdekel. – húzta magához szorosan Tom. – Felőlem bárki lehetsz, csak maradj itt mellettem. Nélküled olyan üresnek éreztem magam. De tegnap este valami megváltozott. Újra lett értelme az élet fogalmának. Más szemmel látom a világot, és ezt neked köszönhetem. Szeretlek!
- Én is szeretlek! – ölelte át testvérét, mosolyogva Bill.
Hosszú percekig nem szólaltak meg, csak ültek ott csukott szemmel és élvezték a nyár sugarait. Testük összesimult és furcsa érzések keringtek végig rajtuk. Tom lágyan csókolta meg a szinte ölében fekvő Billt és közben épp, hogy hozzáért testvére legérzékenyebb pontjához mire a fekete felnyögött.
- Tom… - próbál eltávolodni testvérétől Bill. Arca piros volt szemei kissé könnyesek a kéjtől. – Ez… ez nem jó ötlet… - ám az idősebb nem hallgatott rá. Miközben a fekete beszélt, ő továbbra is Bill becsességét környékezte meg a kezével.
- Nem érdekel… - csókolta tovább testvére nyakát. – Te is akarod… Érzem.
- Tohm… - nyögdécselt a keze alatt a fiatalabb. – Neh… nehm csihnálhatjuk ehzt itth… - Bill arca kipirult, szemei csukva voltak, és a teste elernyedt a kéj hatására. Már nem tudott teljesen tisztán gondolkozni. – Ahhh… - nyögött fel erőteljesen mikor testvére egy ujjával beléhatolt.
- Ne állj ellent Bill! – Tom óvatosan felemelte vonagló testvérét és bevitte őt a szobába, közben pedig tovább izgatta az ujjával, amire a fekete mélyről jövő nyögdécselős sóhajokkal válaszolt.
- Ehz ohlyan kínosh… - nyögte a fiatalabb mikor bátyja egy újabb ujját helyezte belé.
- Nyugodj meg! – lehelte mély, bársonyos hangon Tom. – Csak én vagyok itt…
- Pont azért. – ahogy az afrofonatos benyúlt a póló alá és végigsimított testvére hímtagján, a feketéből egy sikoltáshoz hasonló nyögés szakadt fel.
- Ez olyan izgató… - Tom bekapta öccse fülcimpáját és óvatosan ráharapott.
- Perverz… ahh… - szakadt fel az újabb kéjes nyögés a feketéből mikor bátyja rámarkolt becsességére, ám ezt próbálta elfojtani.
- Engedd ki! – lehelt szerelme fülébe az afrofonatos.
- Nehm… - lihegett Bill.
- Akkor muszáj, vagyok más eszközökhöz folyamodni… - vigyorgott kéjesen Tom és otthagyva testvére izgatását lehúzta magáról a nadrágot, majd ismét öccse felé térdepelt. – Látni akarom, ahogy kéjesen vonaglasz alattam… - súgta édes hangon és behatolt testvérébe, aki már nem bírta visszafojtani nyögését. Az afrofonatos fülében ez úgy hallatszott, mint valami édes melódia. – Méhg! – kezdett mozogni Tom.
Az ágy halkan nyikorgott minden egyes lökésnél. Bill arca egyre vörösebb lett, összezárt szemei közül a kéj könnycseppjei lassan szivárogtak a párnára.
- Tohm… - nyögte Bill. – Tohm…
- Hallasd hangod édes angyal!
- Éhn… - ez volt az utolsó értelmes szava.
Tom tudott uralkodni magán, már megszokta, hogy csöndben csinálja. Ám Billnek ez volt az első alkalom. Ő nem bírta visszafojtani. És azok a mézédes hangok lassan ölő méregként hatottak az afro fonatosra. Végül egy utolsó sikolyszerű nyögés után mindketten a csúcsra jutottak. Ezzel örökre megpecsételve a sorsukat…



szerző: Angel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése